sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy
Arkiv for desember 11th, 2008

Rimfrost

 Situasjonsrapport fra Jens i Øversjødalen, fra Rørosbakken og Øversjødal-tangen:

Hei.
Det har vært noen kalde dager nå med minus 20 her oppe hos meg. De melder om 30 på Røros og Tynset. Det kan være vakkert når morgensola med sin gyldne farge bryter fram i sprettkalden.
Jens

Skriv kommentar(1)

Gullskjær

Jan Jensen har hentet seg flonkende ny og hurtig fiskebåt, «Gullskjær», bygd på Sulfa Arctic i Trond- heim. Jan ønsket seg en båt så han kunne drifte både med garn, lina og juksa. Likeledes kan han nå være lenger på sjøen av gangen. Han kunne ha pensjonert seg, men så lenge helsa holder, så er det ikke noe liv for han - «å sitte og kike under gardinan».

Les mer

Skriv kommentar(4)

Smånissene i juleverkstedet

Blant hardingfele, ølhøner, rosmåla og utskårne akantusranker, juleorre og treslever huserer små- nissene nå i adventstida hos Jens i verkstedet. Alt sjøllaga. Vi er også innom Kristinhytta på Røros- bakken. Bildene fra Jens er satt sammen til en video, nesten 3 min.
Hei.
Med nysne i trærne og godt skiføre ute, knitrende varme i ovnen, blir det førjulstemning i verkstedet når smånissene dukker opp på treskjærerbenken og rosmålarbordet. Sender noen førjulsbilder fra verkstedet.
Jens

Les mer

Skriv kommentar(3)