sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy

Egne, gamle - Øversjødalen

Koke- og serveringsgjengHei alle sammen, spesielt Øversjødøler!
Jeg kjøpte mitt første kamera i 1963, og bildene som publiseres er fra denne tida:
Et fra trappa til vinterstua i Gjertrudgarden (d.e. nordre Nygaard) i 1963, - et fra et bryllup: en koke - og serveringsgjeng i 1965, et fra kåring av miss Øversjødalen i 1965 (?) og et søskenbilde fra påska i 1971.

3 kommentarer sålangt

 1. Jens Nygård mai 15th, 2008 10:24 pm

  Hei, morro å se de gamle bildene fra 60-tallet, spesielt kåringen av miss Øversjødalen. Gunnar og jeg pratet litt om det i dag. Hans og Gunnar sto i spissen for tiltaket. De fikk ut stemmesedler til alle husstader så de som ville, kunne stemme. Det gjorde de en uke i forveien. Så var det å samle inn igjen stemmene til opptelling dagen før festen i god tid forut. Gunnar hadde østa elva og Hans norda. Gunnar kunne huske: Da resultatet var klart, måtte han oppover til Anne og Johan (foreldrene til den utkårede) for å be dem komme på festen. Det gjorde de. Gunnar kunne fortelle at jentene tok det høytidelig og stilte i bunad. Dette kunne nok være på august da vi hadde vanlig slåttfest. Han husket ikke hvem som spilte, men det var enten Knut eller jeg, mente han.

 2. Jens Nygård juni 11th, 2008 9:30 pm

  En liten kommentar til bilde av kokker og serveringsgjeng i bryllupet til Elna og Egil. Årstallet var nok 1964 og så er det Olga Nicolaisen ikke Ellen. Middagen og kaffeen var i skola, dansen i gamle Fjellvang, og jeg spilte til dans. Jens

 3. Marianne Trønnes september 29th, 2008 8:34 am

  En liten kommentar til bildet. Jeg er den eneste datteren til Helga og jammen var dette arti å se!
  Dessverre døde mamma i starten på 90-tallet i altfor ung alder. Hun tok seg jammen godt ut i sin ungdom!

Leave a reply

dd
ff