sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy

Egne, gamle bilder

Ungdomsskolejenter Hei alle sammen!
Nå har jeg laget et album som heter «Egne, gamle bilder». Og bildene er dermed hovedsaklig fra Måsøy eller Øversjødalen, - dvs. Måsøy og Tolga kommuner. Det skal inneholde bilder fra 1963 da jeg kjøpte mitt første kamera og til min digitale tid fra 1999. I begynnelsen tok jeg mye svart- hvitt bilder, - var mye i mørkerommet. Men det ble også tatt en del lysbilder. Formatet var 35mm film (24×36), men etter hvert også 120 (mellomformat 6×7). Håper at noen ønsker å kommentere noen av disse bildene! Jeg husker i hvert fall navnene på de som er på bildene (kanskje). Dere husker kanskje noe mer? Fortsatt god dag!
Vennligst Sverre

3 kommentarer sålangt

 1. Jorid Lindtveit (Jensen) april 28th, 2008 9:38 am

  Hei Sverre. Flott ny nettside du har fått! Kjempekoselig med gamle bilder, dette av oss ungdomskolejentene på tur er nok tatt i 1983 eller 1984 mener jeg, kanskje noen av de andre jentene husker helt eksakt årstall? Men det er ikke fra 1977 (da gikk jeg i 2.klasse). Ha en god dag alle måsøyværinger! Hilsen Jorid.

 2. Sverre april 28th, 2008 11:28 am

  Hei Jorid, koselig!
  Jeg gremmes (1977). Negativet lå i et negativark fra 1977, og jeg tenkte ikke over det.
  Kommentarer kan også skrives til stort bilde på Bilder-sida. Da må en engangsregistrere seg.
  Med hilsen Sverre

 3. Laila Holmboe Fagerhaug april 28th, 2008 6:24 pm

  Hei Sverre! Kjempefin nettside du har fått til, du e “døktig”. Bildet må jo være da æ gikk i 7. klasse, Jorid i 8. og Hilde og dæm i 9.kl. Det må jo ha vært i det Herrens år 1983, eller muligens i -84? Vi va lækker hele gjengen.. Det va i glansdagan våres, da vi brukte å være på verkstedet hos han Ari å prate tull. Sitte under butikk-kaia å spise små posa med potetgull og drikke cola. Det e artig å tenke tellbake på den tida, man har mange gode minna fra den kjære øya. Ellers bare bra med alle oss her øst, våren har bynt å komme. Har tenkt oss en tur til Oslo 17. mai, får se… Ha det godt! Hilsen Laila

Leave a reply

dd
ff