sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy

Ann Kristin og Sigmunds bryllup

Takk for sist!

Det var et storslagent bryllup. Takk til brudeparet Ann Kristin Sønmør og Sigmund Nygaard (nevø eller sønn til «lillebror» Arne) og takk til foreldrene med flere. Vielsen foregikk i Holøydalen kirke 5. juli -08 ved prest Esther Lønmo.  Kirsti Sæter (sang)  akkompagnert av Jo Ryen framførte: «Gje meg handa di, ven» og «Vi vandrar saman». Til inngang: brudemarsj fra - Lohengrin - og til utgang: brudemarsj fra - En midtsommernatts drøm. Organist: Michael Martin

Etterpå var det middag i Øversjødalen Samfunnshus med dans som avslutning.

Her er lagt ut 36 min. video (bare fra kirka) - tror videoen blir vel 2 timer. Skriv gjerne kommentarer om både det ene og det andre!! Videoen kan kjøres i fullskjerm ved å trykke en tast under svartskjermen.

Get the Flash Player to see this player.

Jeg er ikke særlig sosial av meg når filmkameraet er i gang på skulderen og prater knapt om noen sier navnet mitt. Håper dere forstår meg. Ellers hadde jeg (vi) gått glipp av mange fine motiver. Jeg arbeider med denne bryllupsfilmen nå, og jeg tror den blir over 2½ time.

(Fila fra kirka er på 226MB så du trenger god internettforbindelse for å kjøre den smertefritt!)
Hilsen fra ONKEL SVERRE

2 kommentarer sålangt

 1. Ivar Fernandez Jensen januar 2nd, 2009 5:27 pm

  Så utrolig moro!

  Jeg og Ann Kristin var jo kolegaer da jeg jobbet på Eniro!

  Verden er ikke stor!

  Grattulerer så masse!!!

 2. Sigmund Nygaard januar 3rd, 2009 2:25 am

  Heisann onkel Sverre.
  Nå har vi sett på filmen fra kirka, det ser veldig bra ut, vi gleder oss masse til å se resten. Vi lurte bare på en liten ting angående filmen fra kirka, er hele salmen av “guds kjærleik er som graset” med på filmen, i såfall er det et lite ønske,og at du får med alle talene. Ellers så må vi bare få takke deg for alt arbeidet du gjør med dette, og gruppe bildene vi fikk.
  Ønsker deg/dere et fortsatt godt nytt år.
  MVH Sigmund og Ann Kristin.

Leave a reply

dd
ff