sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy
Arkiv for februar 21st, 2009

Rørosmartnan 09

Hei,
har tatt en tur med kameraet i gatene og bakgårdene på Røros og fikk noen martnasbilder som jeg sender deg.

I lavvoen til Magne Haugom spilte noen unge dyktige musikere fra rørosdistriktet, det nystartede «Copper City Ramblers» som spiller bluegrass (en stilretn. innen country). Olav Mjelva som spiller fele, er en av landets beste i kappleksammenheng i dag.

Vi i Dalakopa har spilt til middagsdans og dansegolvet var fullt fra første dans. Kveldsdans på Kaffestuggu og nattdans fra kl. 1 til 4 om morgenen.

God stemning og mye folk både på dansegolvet og i gatene/bakgårdene. Bildene får fortelle noe av mine opplevelser på martnan.

Lørdag i martnan var jeg på en flott konsert på Thomasgaarden med visesanger Laila Yrvum som sang taterviser, Vidar Sandbek med flere. Laila som selv er av taterslekt, hadde med seg den dyktige gitaristen Tom Steinar Lund. Det ble en trivelig stund på Thomasgaarden. Blant de som koste seg, var den kjente skistjernen fra Heidal, Erling Steineide, som vi kan se på et av bildene.
Jens 

Skriv kommentar(0)

Steve 35 år

God kveld,
blant nydelige vårruller med søt chilisaus og bittesmå fiskekaker laget på thailandsk vis, feiret Steve sin 35 års dag. Det ble en artig kveld med bare smilende gjester, - noe som bildene viser.

Steve ble født to år etterat vi kom til Måsøy og samme år som Synne. Og han og Synne hang sammen som erterris i tidlig barndom og fant på mye «rart».

Skriv kommentar(2)