sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy
Arkiv for mars 25th, 2009

James Bond-galla i Havøysund

Ny «nordfrå-rapport» frå John:

Livet går sin vante gang her oppe i Havøysund. Førre laurdag var vi på James Bond-galla i idrettshallen. Havøysund musikkforening gjennomførte eit glitrande show omkring kjenningsmelodiane til mange av dei store Bond-filmane - frå tilbake på 60-talet og fram til i dag. Triveleg kveld med dans uti natta.

Fredagane stasar vi litt ekstra til i kantina på rådhuset: Og sist fredag var det min tur. Slo til med ekte Sunnmørs-sveler - som igjen slo godt an! Måtte dele ut oppskrifta til dei mest interesserte.

Les mer

Skriv kommentar(1)

Tips - å se store bilder

Heisann!
Dette har jeg nevnt tidligere, men gjentar det. Under de små bildene i bildegalleriet er et lite vindu, trykk på den lille pila og en gardinmeny spretter fram. Trykk på View Slidescreen (Fullscreen) som betyr at du kan kjøre store bilder  over hele skjermen. (Muligens får du beskjed om å laste ned et lite program som stiller inn lengde på visning av hvert bilde osv… Er på norsk.

Skriv kommentar(0)

Skidag for Tynset- og Os-gjengen

Tordis og Jens har hatt besøk av barnebarn m.v.:
Søndag ble skidag i Øversjødalen med ivrige løpere fra Os og Tynset. Det ble bygget hopp, og alle unge og gamle hoppet. Ferdighetene kom seg etter bare noen hopp.

Vi kan se på bildene, Maren, Martin, Ida, Thomas, Marianne, Tove, Kristin, Magne Jonny og Frode.
Jens

Skriv kommentar(3)