sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy
Arkiv for oktober 9th, 2009

Ola Nygaard 70 år

Overraskelsen var stor for Ola, den uvitende 70-års jubilanten, da han møtte fram i Øversjødalens samfunnshus for å feire dagen med den nærmeste familie. Da sto nærmere 70 av hans slekt og venner parat til å feire sammen med ham med bl.a. taler, bildeshow fra Olas yngre liv, mat og drikke, sang, musikk og dans… En vellykket sosial kveld til ære for bror, Ola. (Alle bordene ble ikke fotografert, de-sverre).

Skriv kommentar(0)

Måneskinnsnatt

Det er svak stjernehimmel i natt. Mjølkeveien er borte, og de svake stjernene må gi tapt sjøl om det er nesten skyfritt. Normalt er det et praktfullt virvar av stjerner her til fjells i den klare og rene lufta på nærmere 800 moh.
Men i natt er månen hel og rund og skinner fabelaktig. Den overtar lyssettinga over det tynt snødekkende landskapet med gårder og hytter. Ikke et vindpust, ikke mange grader.

Fotostativet tynger på skuldra. Det er for tungt å bære sammen med annet som trengs på lange turer. I natt blir det ingen lang tur, - motivene er alle steder, tindrende klare like etter midnatt.
Les mer

Skriv kommentar(2)