sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy

Lars Kolbjørn Sønmør fotograferte fra 1958…

Lars Kolbjørn Sønmør er en av flere fotoamatører som nå er blitt presentert under «Gamle bilder - fra Kåsa, Øversjødalen og Holøyen». Han kjøpte sitt «Kodak Retinette 1A» i 1958 så bildene som vises her er fra denne tid og utover. De eldste bildene er med andre ord over 50 år gamle. Motivene er 17. mai, konfirmasjoner, brylluper, ski- og sykkelturer, div. arbeid m.m. I tillegg har jeg tatt med bilder som er enda eldre fra album på Øverli.

De tidligere innsamlede, gamle bildene er foreløpig ikke tilgjengelige fra denne hjemmesida. Meninga er å gjøre bildene (ca. 3.400) lett tilgjengelige for folk, antakelig på DVD-plate e.l.

Tidligere personer som har fått presentert sine bilder utenom meg sjøl:
Ola Nygaard, Gunnar Breen, Kristoffer Sørgård, Odd Øien, Kristoffer Langsjøvoll, Olaf Schøll, Anne Marit Sønmør, Sigrun Grøtting, Anne Lise Bakke, - og nå Lars Kolbjørn Sønmør.

Tar sjølsagt fortsatt imot gamle bilder og filmer, samt «levende bilder».

2 kommentarer sålangt

 1. Jens Nygård januar 17th, 2009 5:25 pm

  Dette var morro å se Lars. Blir 50 år yngere når jeg ser disse bildene. Flott at du har foreviget alle disse stundene med kameraet, de blir så verdifulle i dag. Det blir nå viktig for oss som har opplysninger om disse gamle bildene at vi skriver til Sverre. Det er viktig at vi ikke er redde å bruke kommentarfeltet å skrive i. Jens

 2. Ola Lien januar 23rd, 2009 8:59 pm

  Lars Kolbjørn ! Takk for artige gamle bilder du har lagt
  ut ! Dette er en hyggelig oppmuntring fra gamle dager,
  Fra ditt gode kamera.

  o.l.

Leave a reply

dd
ff