sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy

Glimt fra juleselskap

Både yngre og eldre samlet seg hos oss 2. juledag til kabaret, - da mener jeg til en kald matrett som denne gang besto av forskjellige grønnsaker sammen med hovedingrediens kalkun lagt ned i gelékraft. Nå ble det egentlig dobbelkabaret ettersom sang og dans fulgte med…

2 kommentarer sålangt

  1. Laila Holmboe Fagerhaug desember 29th, 2009 9:23 am

    God jul Eva og Sverre! Kjempeartig å se bilda fra den tradisjonsrike 2. dagen dokkers! Det ser riktig så trivelig ut som alltid! Her i Vardø går nu alt sin vante gang, på den her tida e d fyrverkeri som gjelder, vi begynte igår. Og folk bruker like mye penger i år som alle andre år. Ungan koser seg ordentlig om dagan, oppe lenge om kveldene og sover utover formiddagen. Mora gruer seg alltid til 1. skoledag, med vekking og det hele.. Men det går som regel bra, de er ganske greie å vekke. Charlotte blir jo 14 år i februar, så da blir det jo litt senere kvelder. Robin var 11 i september og de to liker å sitte oppe om kveldene, ser på film, er på data, spiller og sånne ting. Marina blir 6 år om noen dager, og snakker bare om bursdagen og hvem hun skal be i selskap. Ellers har vi passelig med sne her i øst, så har det vært -14 grader i ett par dager. Egentlig helt flott, for da var det stilla og fint. Nå idag er det sørlig frisk bris, har ikke sjekka gradene, men det er blitt mildere. Opphold og fint.Dere får ha en fortsatt fin romjul, og ha ett kjempefint nyttår! Klem fra Laila m/familie i Vardø.

  2. Grethe Adriansen januar 2nd, 2010 9:45 am

    Godt Nytt År til dere begge to. Fine bilder fra 2.juledag, ser ut som dere koser dere. Du fikk deg jo en “svingom” også! Her hos oss er det kaldt for tida, mellom 10-15minus har det liggi på lenge nå, sur vind i tillegg! Er ikke vandt med sånn kulde her i Brevik, godt det finnes varme klær! Ser fram til å møte Eva den 26.jan., da går turen vår til det “store utland”! Ha det bra, hilsen Grethe.

Leave a reply

dd
ff