sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy

Øversjødalen IL 100 år

Lørdag 23. januar feiret vi bygdas spreke 100 åring. Ja, nøyaktig på datoen ble skilaget med det festlige navnet «Snøspruten» stiftet. Navnet ble forandret til Øversjødalen IL i 1977.Samfunnshuset var pyntet til fest, og sannelig ble det litt av en fest med 140 stk. til bords. Det ble servert middag, lemse, bløtkake og kaffe. Spesielt må  kjøkkenkomiteen nevnes som jobbet i flere dager førut, og a Soline som bakte lemsa. Hun hadde mange tidlige morgentimer før vi andre hadde tenkt på å stå opp.

Vi bestemte oss for å samle gammelt skiutstyr fra bygda som en ramme rundt arrangementet. Mye var tatt vare på, og jeg rakk ikke innom alle steder. De eldste skiene med stav var fra 1875.
 
Det var morro for oss fastboende at så mange utflyttere og hyttefolk tok den lange turen hjem og var med oss på den store dagen. Dokk skal vite at vi setter umåtelig stor pris på at dere ikke har glemt hjembygda, så tusen takk til alle.
Jens
Bildene er tatt av Tove Klokkervold og Jens (av utstillinga) 

2 kommentarer sålangt

  1. Karin Sundberg februar 14th, 2010 6:27 pm

    Hallo hallo! Så morosamt å sjå bilder i frå jubileumsfesten! Det va en alle tiders opplevelse å få vørr gjest! Tusen takk! Dåkk kan vørr stolt tå arrangementet! Helsing i frå n Karin.

  2. Inge julian februar 22nd, 2010 12:56 pm

    Der skulle je ha vøri , ja.

Leave a reply

dd
ff