sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy
Arkiv for mars 28th, 2010

NM på Tolga - 3 og 5 mila

Med sludd og regn ble NM- 5 mila og 3 mila for herrer og damer på Tolga lørdag ei kraftprøve. På grunn av snøen var det vanskelig å gå fra i front. Simen Østensen vant foran Anders Aukland, bronsje gikk til Petter Eliassen. Blant damene ble det en tett kamp mellom Kristin Størmer Steira og Therese Johaug de fulgte hverandre gjennom hele 3 mila. Kristin avgjorde på de aller siste metrene. Tross det dårlige været var mye folk møtt opp for å se på. Tok noen bilder fra løypa. Fikk og en prat med den gamle skikongen der ute Oddvar Brå. Han fortalte han hadde vært med i 42 NM.
NM hilsen Jens
Skriv kommentar(0)

Skisøndag (21.mars)

Etter to dager med mildvær og 7 minus i natt ble det en fin skisøndag.

 Tynsetingene og Osingene var her en tur i dag, Ble noen bilder fra skibakken, morro å se hvor fort barna lærer å beherske skiene. Vi kan se Martin og Maren, - og Ida  som er blitt en kløpper på skøyting. 
Jens
Skriv kommentar(1)

NM på Tolga - fra sprintstafetten

Sender noen bildeglimt fra NM på Tolga i et aldeles nydelig vårvær. Det var sprintstafett for menn og kvinner. Brødrene Nortug gikk seirende ut av stafetten for menn, Tomas og Petter, men fikk hard kamp helt til målstreken av Kjelsås med Erik Brandsdal på siste etappe. Han gikk sammen med Stian Hallen. Bronsje fikk Rustad IL med brødrene Gløersen. Kvinneklassen ble vunnet av Njård med Brit Nydal og Celine Brun Lie. Tomas og Petter var populære autografskrivere i lang tid etter rennet. Flott gjort av disse to og populært for barna.  Fikk et fint bilde av 3 brødre Nortug pluss faren.
NM hilsen Jens.
Skriv kommentar(0)