sverren.net

Lokalhistorie fra Øversjødalen og Måsøy

Godt nytt år til dere alle!

GODT NYTT ÅR 2010!
Takk for at du besøker nettsida mi! Se nyttårsbildet - panoramabildet - på «Nye bilder» her på forsida.

Sjøl om aktiviteten fra min side er ujevn, er antall besøk brukbare til å være en privat nettside basert på to små steder. «sverren.net» har ca. 2000 besøkende hver måned, og disse besøker ca. 20 000 sider. Gjennomsnittstid inne på sida er 5 min. og siste måned var det 25% nye besøk.

De besøkende i desember kommer fra 18 land, naturlig nok med Norge på topp og Sverige på en god andreplass. Ellers så kiler Nederland seg mellom de andre nordiske landene på toppen.

Besøkene er fra hele landet, men det viser bare hvor serverne til folk er. Oslo topper besøksstatistikken og ligger godt over Tromsø og Hammerfest som er på 2. og 3. plass i desember. Om jeg tar med de ti på topp, akkurat nå, så er det i tillegg til de tre nevnte, -Tynset, Hamar, Finnsnes, Bergen, Stavanger, Drammen og Elverum.

Jeg har drevet med «sverren.net» fra år 2000, og den har forandret seg et par ganger underveis. For ca. 5 år siden vurderte jeg å trekke inn «Facebook» og seinere også «YouTube» (videosnutter) og andre sosiale nettsteder i forbindelse med «sverren.net». Kanskje en ny vurdering gjøres med det første.  

Ingen kommentarer sålangt. Gi den første.

Leave a reply

dd
ff